VID beloont de beste scriptie of publicatie over IV of IT

Heb jij het afgelopen jaar een studie op HBO of wetenschappelijk niveau (bachelor of master) afgerond over onderwerp informatievoorziening of informatietechnologie in relatie met de Defensieorganisatie? Of heb je een wetenschappelijk artikel gepubliceerd over dit onderwerp? Dan is nu je kans om mee te dingen naar de René Olthuisscriptieprijs van de Vereniging Informatici Defensie!

De bedoeling van de René Olthuisscriptieprijs is om de deskundigheid op het gebied van de informatievoorziening en informatietechnologie bij Defensie te bevorderen door collega’s aan te moedigen zich in dit vakgebied te ontwikkelen. Dat doen we al sinds 2007. Jaarlijks mogen we een winnaar feliciteren met zijn of haar prestatie.

Vorig jaar bijvoorbeeld won Dennis van Wissen met zijn interessante thesis over het “Meten van informatiebeveiligingsbewustzijn”. Zijn inzending is gekozen uit een totaal van elf inzendingen die allemaal een breed beeld geven van het informatiedomein. Het belang van dit domein wordt onderstreept door de prominente positie hiervan in de in de Defensienota. De overige winnaars vind je hier.

Wat zit er voor je in? Als winnaar ontvang je een geldbedrag van €350,- en een blijvende herinnering, je krijgt de gelegenheid om je onderzoek te presenteren voor de leden van de VID en natuurlijk de eeuwige roem.

Wil je meedingen? Stuur je bijdrage dan voor 1 oktober a.s. naar de secretaris onder vermelding van “René Olthuis Prijs”.

Details over de scriptieprijs en de spelregels kan je vinden op deze site.