VID beloont de beste scriptie of publicatie over IM, IV of IT

Heb jij het afgelopen jaar een studie op HBO of wetenschappelijk niveau (bachelor  of master) afgerond over informatiemanagement, informatievoorziening en/of informatietechnologie in relatie met Defensie? Of heb je een (wetenschappelijk) artikel gepubliceerd over dit onderwerp? Dan is nu je kans om mee te dingen naar de René Olthuis scriptieprijs van de Vereniging Informatici Defensie!

De bedoeling van de René Olthuis scriptieprijs is om de deskundigheid op het gebied van informatiemanagement, informatievoorziening en informatietechnologie bij Defensie te bevorderen door collega’s aan te moedigen zich in dit vakgebied te ontwikkelen. Dat doen we al sinds 2007. Jaarlijks mogen we een winnaar feliciteren met zijn of haar prestatie.

Vorig jaar won Verena Schrama met haar interessante bachelor-scriptie over de “bewustwording van de risico’s van het Internet of Things”. Haar inzending is gekozen uit een totaal van zeven inzendingen die allemaal een breed beeld geven van het informatiedomein. Het belang van dit domein wordt onderstreept door de prominente positie hiervan in de in de Defensienota.

Wat zit er voor je in? Als winnaar ontvang je een geldbedrag van €350,- en een blijvende herinnering, je krijgt de gelegenheid om je onderzoek te presenteren voor de leden van de VID en natuurlijk de eeuwige roem.

Wil je meedingen? Stuur je bijdrage dan voor 1 oktober a.s. naar de secretaris t.a.v. de Commissie René Olthuis Prijs.

Details over de scriptieprijs en de spelregels kan je vinden op deze pagina.