Disclaimer VID

Hoewel de Vereniging Informatici Defensie (VID) een vereniging is voor en door defensiemedewerkers, vertegenwoordigen uitingen van of namens de VID op deze website en/of op social media, geenszins de mening of beleid van het ministerie van defensie.

De gegevens op deze website zijn uitsluitend bedoeld om informatie te verschaffen over de VID en haar activiteiten. De informatie wordt naar beste weten verstrekt, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken.

De website (www.vidonline.nl) is eigendom van de VID. Alle auteursrechten op de inhoud (zowel tekst als afbeeldingen/multimedia) van deze website behoren toe aan de VID. De inhoud van de website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de VID op enigerlei wijze worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, behoudens beperkingen bij de wet gesteld. Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u contact opnemen met de secretaris via het webformulier.

Voor de inhoud van websites die middels een hyperlink op deze website te bereiken zijn, is geheel en alleen de exploitant van betreffende website verantwoordelijk. Deze hyperlinks zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroepen van de VID. De vermelding van hyperlinks naar websites van derden impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van de VID van de inhoud van deze websites, noch enige relatie met de exploitant van die websites.

De VID accepteert geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor alle directe- of indirecte schade danwel gevolgschade die ontstaat uit het gebruik van deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.